Aanbestedingen

U bent ondernemer en u wil graag meedingen naar aanbestedingen van de overheid? U bent een administratie die maar gedeeltelijk op de hoogte is van de ingewikkelde regelgeving?

Overheidsopdrachten vormen een brede en interessante markt. Er is meer dan een struikelblok dat in de weg staat bij een overheidsopdracht: het correct opstellen of interpreteren van het bestek, het voldoen aan alle toepasselijke regels, de specifieke vorm van onderhandelen binnen de wetgeving overheidsopdrachten, … APeXPRO kan met haar jarenlange ervaring aan zowel publieke als ondernemerszijde dit proces met de nodige expertise begeleiden naar een succesvol resultaat. Ook kan er opleiding gegeven worden aan medewerkers met het oog op het vergroten van hun kennis over overheidsopdrachten.

Dé nieuwe evolutie binnen deze sector is e-Procurement. Nu gebeurt dit al gedeeltelijk, maar in de toekomst zullen alle openbare aanbestedingen via elektronische weg lopen. Deze vorm van efficiëntievergroting kan ook in het voordeel zijn van u. Laat APeXPRO u begeleiden of opleiding geven  om gebruik te kunnen maken van deze opportuniteit.

U wil begeleiding of opleiding met betrekking tot overheidsopdrachten of e-Procurement? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Volg onze updates:   Facebook pagina   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

Onderhandelen binnen de wetgeving overheidsopdrachten 17 januari 2023

Onderhandelen binnen de WOO? Ja het kan. Het moet zelfs!
17 jan

2-daagse praktische introductiecursus aanbestedingen 23 & 24 januari 2023

2-daagse praktische cursus voor aanbesteders én ondernemers. In deze opleiding krijgt u een introductie tot de wetgeving overheidsopdrachten, maken we u wegwijs in de online tool e-Procurement en behandelen we het Uniform Europees Aanbestedingsdocument. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf nu in!
23 jan - 24 jan
.