Onderhandelen

Iedereen komt regelmatig in aanraking met conflicten of tegenstrijdige belangen, zowel intern als in contacten met klanten of leveranciers. Conflicten kunnen veel energie kosten, maar er zijn manieren om ervoor te zorgen dat de uitkomst positief is.

APeXPRO kan u ondersteunen in het hanteren van conflicten en tegenstrijdige belangen via onze opleidingen. We maken gebruik van het Thomas-Kilmann model om dieper in te gaan op de onderliggende processen van conflicten. Daarnaast kijken we naar manieren waarop u een conflict binnen een specifieke context in uw voordeel kunt ombuigen.

Wij leren u onderhandelen op de meest constructieve manier!

Heeft u interesse in een open opleiding conflicthantering of een opleiding op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Volg onze updates:   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

Het NIEUWE e-Procurement voor openbare aankopers (1d basiscursus)

In deze opleiding leren we u het nieuwe landschap ontdekken, dossiers opbouwen, publiceren van aankondigingen en ontvangen van offertes. Kortom alles wat u nodig heeft om feilloos het nieuwe e-Procurement systeem te gebruiken.

Het NIEUWE e-Procurement, UEA en e-Invoicing voor ondernemers

In deze opleiding maken wij u als ondernemer wegwijs in het gloednieuwe e-Procurement systeem en geven toelichting bij het invullen van het UEA.
.