Meeting Rooms

Sinds begin 2018 is APeXPRO gevestigd op een nieuw kantoor aan de Schorrelaan 2 in 2660 Antwerpen.

Naast 2 kantoren beschikken we nu ook over eigen vergaderzalen voor bijeenkomsten en opleidingen, die tevens te huur zijn.

De inrichting van onze nieuwe ruimtes weerspiegelt perfect onze filosofie en principes. We hebben veel aandacht besteed aan het circulaire gedachtegoed, wat resulteerde in een iets langere inrichtingstijd, omdat we op zoek waren naar tweedehands items met karakter. Al deze items moesten perfect samenkomen tot één geheel. We zijn erg tevreden met het resultaat, maar horen ook graag uw mening.

Verwacht een decoratie met een verhaal, een vleugje mythologie, inspirerende food for thought, een persoonlijke service en vooral een huiselijke sfeer, waardoor u zich meteen thuis zult voelen.

Alle vergaderzalen en kantoren hebben natuurlijk daglicht, maar kunnen indien nodig ook perfect verduisterd worden.

   

 

Volg onze updates:   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

2-daagse praktische introductiecursus aanbestedingen

2-daagse praktische cursus voor aanbesteders én ondernemers. In deze opleiding krijgt u een introductie tot de wetgeving overheidsopdrachten en behandelen we het Uniform Europees Aanbestedingsdocument. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf nu in!

Update wetgeving overheidsopdrachten

Sinds juni 2021 hebben er aanzienlijke wijzigingen plaatsgevonden in het juridische kader van overheidsopdrachten. We geven een overzicht van de relevante wetten en Koninklijke Besluiten (KB's), inclusief praktische tips en voorbeelden. Ook zullen we wetsontwerpen bespreken.
.