Fysieke opleidingen

APeXPRO biedt zowel openbare als in-house trainingen aan, zowel fysiek, virtueel als via webinars.

We presenteren een scala aan fysieke opleidingen die gericht zijn op ondernemers en openbare aankopers. Bovendien kunnen we trainingen op maat verzorgen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Van deze trainingen organiseren we regelmatig open sessies, waar individuen of groepen zich individueel kunnen inschrijven. Deze open cursussen zijn te vinden in de rechterkolom van onze website.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een opleiding over overheidsopdrachten die niet beschikbaar is in ons openbare aanbod, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw wensen te bespreken en te bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Tijdens al onze fysieke opleidingen voorzien wij talrijke praktijkvoorbeelden en nemen wij uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Naast deze fysieke opleidingen bieden we ook een aantal Online Trainingen aan. Deze zijn korter, goedkoper en u kunt ze volgen waar en wanneer het u uitkomt. Interesse? Bekijk dan zeker ons online aanbod.

Voor al deze onderwerpen kunnen wij ook aanvullende begeleiding bieden. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Volg onze updates:   LinkedIn pagina

Komende opleidingen

2-daagse praktische introductiecursus aanbestedingen

2-daagse praktische cursus voor aanbesteders én ondernemers. In deze opleiding krijgt u een introductie tot de wetgeving overheidsopdrachten en behandelen we het Uniform Europees Aanbestedingsdocument. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf nu in!

Update wetgeving overheidsopdrachten

Sinds juni 2021 hebben er aanzienlijke wijzigingen plaatsgevonden in het juridische kader van overheidsopdrachten. We geven een overzicht van de relevante wetten en Koninklijke Besluiten (KB's), inclusief praktische tips en voorbeelden. Ook zullen we wetsontwerpen bespreken.
.